Image
Deel deze
pagina

Nieuw in Syntess Atrium: Wachtrij-indicatie

De Syntess Atrium Helpdesk staat voor u klaar!

Wanneer u met onze software werkt en u loopt ergens vast, dan is er een belangrijk ondersteuningspunt: de Helpdesk. Op onze Helpdesk zit een team van specialisten voor u klaar om u te ondersteunen bij mogelijke vragen of problemen. Zij proberen iedereen direct te woord te staan. Maar eerlijk is eerlijk, ook wij ontkomen soms niet aan een wachtrij. En dan is het wel zo fijn om te weten hoeveel andere Syntess Software klanten er nog voor u zijn.

Dus daarom hebben we een nieuwe feature aan onze software toegevoegd. Vanaf nu kunnen onze gebruikers in Syntess Atrium (versie 6.0) onze Helpdeskwachtrij bekijken in het Syntess Atrium Infocentrum. Voordat u ons belt, kunt u dus eenvoudig checken of het druk is. Dat is echte integratie in de breedste zin van het woord!

Publicatiedatum 5 november 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.