Image
Deel deze
pagina

De meerwaarde van Internetplannen

Flexibel plannen samen met de klant

Waar we vroeger de telefoon gebruikten om bijvoorbeeld een storing te melden bij een bedrijf, doen we dat tegenwoordig liever online. Ook de onderhoudsdatum wordt steeds vaker online overeengekomen. Via Internetplannen kunt u samen met de klant een datum en tijd afspreken. De werkbonnen worden vervolgens automatisch ingepland bij uw vakmensen.

  
 

1. De onderhoudswerkbon wordt aangemaakt 

Vooraf definieert u beschikbare tijdvakken en aangewezen monteurs, zodat Internetplannen slim rekening kan houden met uw planning. 

  

 

2. Klant ontvangt aankondiging van het onderhoud

Per e-mail of brief ontvangt de klant de voorgestelde datum en een link naar Internetplannen. De klant kan akkoord gaan of de afspraak verzetten

  
  

Geen reactie

Reageert de klant niet, dan kan deze een herinneringsmail ontvangen of nagebeld worden.

Afspraak verzetten

De klant kan de afspraak desgewenst verzetten naar de door u vooraf gedefinieerde tijdvakken.

Akkoord

Zodra de klant akkoord gaat met de gekozen datum, wordt er een bevestigingsmail verzonden.

  


 

3. Uw planning is aangepast 

Er staat direct een werkbon klaarbij de juiste datum en monteurin uw Planscherm.
  

 

4. De werkbon wordt in uitvoering gezet 

Zodra uw planner de werkbon in uitvoering zet,heeft uw monteur via de digitale werkbon directinzicht in zijn werkzaamheden.
  

 

Verbeter uw service met het Klantportal

Opdrachtgevers willen niet alleen online plannen, ze willen ook op ieder moment de stand van zaken online kunnen inzien. Dagelijks zien welke activiteiten er zijn ondernomen aan hun installaties/objecten. Ook willen ze zien welke facturen zijn verstuurd en de bijbehorende inhoud bekijken, zoals werkbonnen die uw vakman heeft verwerkt. Daarnaast neemt de wens toe om zelf een bon te kunnen produceren voor de uitvoerende partij. Het Syntess Atrium Klantportal voorziet in dit alles.

Meer over het Klantportal

Publicatiedatum 7 januari 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software