Image
Deel deze
pagina

Ireen Wüst start met vriendinnen Paulien van Deutekom Foundation

Het zal u misschien niet ontgaan zijn. Ireen Wüst die nog steeds records rijdt en haar krachten mede ontleent aan haar inmiddels overleden hartsvriendin. Indrukwekkend wanneer we daar als sponsor dichtbij betrokken zijn.

Een mooiere vriendschap kun je je niet wensen

Paulien van Deutekom is begin januari op 37-jarige leeftijd overleden aan longkanker. Paulien was de beste vriendin van Ireen, haar maatje. “Een mooiere vriendschap kun je je niet wensen”, vertelde Ireen zelfs een keer. Er waren weinig mensen die voor Ireen zo dichtbij stonden als zij. Om alle herinneringen aan Paulien levend te houden, wordt er een stichting aan haar opgedragen.

Samen strijden voor het goede doel

Syntess Software heeft begin 2018 als bedrijf de strijd tegen kanker als goede doel gekozen om tot 31 december 2019 onze steun aan te verlenen. Recentelijk hebben we besloten om in het verlengde hiervan extra aandacht te geven aan de inspanningen van de Paulien van Deutekom Foundation. Deze stichting richt zich met name op onderzoek naar longkanker. Syntess Software zet zich hiermee in om onderzoek naar kanker te stimuleren en zal bovendien als privé sponsor samen met Ireen in staat zijn om meer gelden te werven dan ieder voor zich. Met Ireen Wüst worden, met name op sportief gebied, ideeën uitgewisseld om nieuwe initiatieven te ontplooien om gelden te werven.

Doneer

Op de onderstaande website treft u meer informatie over de Paulien van Deutekom Foundation. Indien u aan deze stichting wilt doneren, dan kan dat ook via deze site.

www.paulienvandeutekomfoundation.nl

Publicatiedatum 11 maart 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.