Image
Deel deze
pagina

Hardenberg bereidt installateurs voor op de toekomst

Kom op 10, 11 en 12 september 2019 naar stand 525

Na de editie in Gorinchem, zijn we in september (10 t/m 12 september 2019) weer te vinden op de Installatie & Elektro Vakbeurs in Hardenberg.  De beurzen van dit jaar staan in het teken van de Installateur van de toekomst. Door de vele technische ontwikkelingen en veranderingen in het installatielandschap, is de vraag naar installateurs de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daarnaast is de rol van de installateur langzaam aan het veranderen. Als je hier als installatiebedrijf slim mee omgaat valt er veel winst te behalen, vooral op het gebied van digitalisering en efficiency.

Weg met papierwerk

Een groot deel van de installatiebedrijven werkt al met diverse softwarepakketten, maar toch printen buitendienstmedewerkers werkbonnen, urenregistratie en andere administratieve documenten uit en geven deze aan het einde van de dag weer door aan de administratie. Gegevens worden opnieuw ingevoerd door de administratie en verwerkt. Zonde van de tijd toch?

Vorm één team met uw software

Het gebruik van de juiste software, of alleen al het juiste gebruik hiervan, kan al een hoop tijd besparen. Laat iedereen dus met de software werken, zodat gegevens maar één keer ingevoerd moeten worden en deze op alle nodige plaatsen in uw bedrijfssoftware toegankelijk zijn. Alleen als dit goed ingericht is en consistent gebruikt wordt, kunnen uw kantoormedewerkers en buitendienst optimaal samenwerken.

Installateur van de toekomst?

Als software, binnendienst en buitendienst op één lijn zitten, dan krijgt de “installateur van de toekomst” een optimale omgeving waarin hij kan opereren. Alle gegevens zijn vanuit de cloud op een telefoon, tablet of ander mobiel apparaat te benaderen: Toegewezen werkbonnen, klant- en objectgegevens en bijbehorende historie en documentatie. Aan de hand van dynamische checklists, wordt de installateur door de klus heen geloodst. De actuele status van de werkbon is zichtbaar, zodat de planning snel kan schakelen bij bijvoorbeeld uitloop. Is de klus klaar? Dan wordt de werkbon terplekke afgerond, vult de installateur zijn uren in en zijn de gegevens direct weer beschikbaar voor verdere administratieve afhandeling.

Wij adviseren u graag

Als software-ontwikkelaar spelen we in op het veranderende landschap voor installatiebedrijven. Daarom laten wij u op stand 525 graag zien hoe u uw bedrijfsprocessen optimaal in kunt richten, zodat uw buitendienst en binnendienst optimaal samenwerken. Maak kennis met ons en onze bedrijfssoftware.

Publicatiedatum 31 juli 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.