Image
Deel deze
pagina

Eén business softwarepakket waarmee u uw complete organisatie automatiseert

Investeren in de toekomst begint nu!

Als het werk zich opstapelt en de beschikbare capaciteit een limiterende factor is, wordt het digitaliseren en efficiënter inrichten van uw werk- en serviceprocessen essentieel. Door de energietransitie en het toenemende werk dat daarbij komt kijken, is de noodzaak om te automatiseren in een stroomversnelling geraakt. Tijdgebrek wordt vaak als argument geopperd om deze procesverbeteringen nog niet door te voeren. Maar als het nu niet gebeurt, wanneer dan wel? Investeer nu in tijdsbesparingen voor de toekomst en stroomlijn uw organisatie met één business softwarepakket voor al uw werkprocessen.

Een digitale samensmelting van processen

Syntess Atrium is het complete business softwarepakket voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Wij zijn zelf ooit ontstaan vanuit een installatiebedrijf en kennen uw werkprocessen als geen ander. Daarom bieden wij geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één compleet branchegericht systeem voor al uw werkprocessen, van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing voor al uw medewerkers, waarbij werkzaamheden op de werkvloer direct resulteren in een sluitende financiële administratie, zonder dat uw administratieve medewerkers iets hoeven over te typen.

Een pakket voor al uw medewerkers met eenmalig invoer van gegevens

In Syntess Atrium worden stamgegevens eenmalig aangemaakt. De gegevens kunnen door al uw medewerkers in alle disciplines van het pakket worden gebruikt, of u nu calculeert, offreert, bestelt of factureert. Hiermee wordt dubbel werk voorkomen en hoeft een mutatie slechts op één plaats doorgevoerd te worden.

Optimale samenwerking in één pakket

Ons pakket is in tegenstelling tot andere bedrijfssoftware niet primair ontwikkeld vanuit de gedachte van een boekhouder, maar vanuit de praktijk van al uw vakmensen. Dit vertaalt zich in zes kernprocessen die we optimaal met elkaar hebben samengesmolten.

  

CRM, materiaal- en artikelbeheer

Praktijkgerichte stamgegevens die in alle disciplines van het pakket worden gebruikt

Of het nu gaat om relaties, installaties, artikelen, verkoopcondities, checklisten of één van de vele andere stamgegevens, alle data zitten als een raamwerk met elkaar verweven in alle modules van Syntess Atrium. Bovendien communiceert Syntess Atrium voor uw artikelbeheer via internet met ruim 400 groothandelaren en fabrikanten en leest het artikelgegevens in met de door u afgesproken condities, onder andere via Artikelbeheer.nl en 2BA.

  

Werkvoorbereiding en logistiek

Ingevoerde en geïmporteerde data keren terug in al uw voorbereidingsprocessen

Na de opdracht van een project of de uitvoering van een onderhoudscontract, komt de werkvoorbereider in actie. Ook hierbij wordt dubbele invoer voorkomen, want Syntess Atrium gebruikt bij werkvoorbereiding de originele calculatie of begroting voor het reserveren of (elektronisch) bestellen van materiaal. En aan de hand van de capaciteitsplanning worden uw monteurs ingepland en via een digitale werkbon aangestuurd, om betreffende taken uit te voeren.

  

Projecten en calculatie

Service is in onze benadering een periodiek project

In de projectenlijst van Syntess Atrium zijn service en projecten gezamenlijk opgenomen, waardoor u de hele administratieve en logistieke afhandeling op dezelfde wijze kunt uitvoeren. Zo kunt u o.a. eenvoudig tot een kostprijs voor periodiek onderhoud komen, door die basisgegevens uit de originele projectencalculatie te gebruiken en deze met een onderhoudstarief per periode/beurt te berekenen.

  

Service en onderhoud

De basis voor optimale digitale serviceverlening en een efficiënte samenwerking

Bij service en onderhoud komt veel kijken: CRM, installatiebeheer, machinebeheer, contractbeheer, onderhoudprognoses (MJOP), calculatie, offertebeheer, planning, inkoopfacturering, financiële administratie etc. Door de samensmelting van deze processen en de geautomatiseerde data-uitwisseling met onze cloud-applicaties, beschikt u met Syntess Atrium over de ideale basis voor een optimale digitale serviceverlening en efficiëntere samenwerkingsprocessen met uw klanten en buitendienst.

  
 

Buitendienstautomatisering

De ultieme digitale samenwerking tussen uw kantoormedewerkers, monteurs en klanten

De tijd van informatievoorziening op papier is wat Syntess Software betreft voorbij. Via Internetplannen kunt u samen met de klant, online een datum en tijd afspreken voor bijvoorbeeld periodiek onderhoud. En als antwoord op de toenemende servicevraag bieden wij uw opdrachtgevers met ons online Klantportal dagelijks inzicht in de activiteiten die zijn ondernomen aan hun objecten en installaties, de verstuurde correspondentie en de verwerkte werkbonnen. En ook uw monteurs automatiseren we met onze cloudproducten: Web-Werkbon, Web-Uren, Web-Bestellen en Web-Acties.Financiële administratie

De praktijk automatisch vertaald naar uw financiële administratie

Syntess Atrium is ontwikkeld vanuit de praktijk van uw onderneming. In onze software spreken we de taal van uw medewerkers. Wat zij vanuit de werkvloer invoeren, wordt automatisch vertaald naar een complete financiële administratie, zowel intra- als extracomptabel. En de Rapportgenerator en het Dashboard geven u centraal inzicht in de status van uw bedrijf en alle processen.

  

Meer informatie

Download voor meer informatie over Syntess Atrium of onze cloudoplossingen onze productbrochure of vraag geheel vrijblijvend een demonstratie aan. Onze medewerkers brengen graag uw wensen en werkprocessen in kaart om te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.


Publicatiedatum 26 maart 2019
De voordelen van een totaalleverancier

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.