Image
Deel deze
pagina

Bouwen aan een gezonde digitale economie met Nederland ICT

Syntess Software is lid van Nederland ICT

Als softwareontwikkelaar blijven we graag scherp. Door ons aan te sluiten bij Nederland ICT, de branchevereniging van de ICT-sector, dragen we bij aan het ondernemingsklimaat voor ICT-bedrijven en de Nederlandse digitale economie.

Nederland ICT heeft ongeveer 600 leden die actief zijn in alle lagen van de digitale economie: infrastructuur, telecom, hardware, software en dienstverlening. Het grote kennisnetwerk van Nederland-ICT houdt ons op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en wetgeving binnen de ICT-sector én zo dragen we ons steentje bij aan de verbetering hiervan.

Publicatiedatum 27 juni 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.