Image
Deel deze
pagina

Voorkom dubbel werk en verbeter uw werkprocessen met de digitale werkbon

Toename in de efficiëntie door geïntegreerde buitendienst- en kantoor automatisering

Syntess Software is gespecialiseerd in het bieden van digitale draadloze oplossingen voor de buitendienst. Met name de digitale werkbon is een zeer belangrijk instrument om snel en adequaat uw servicemonteurs aan te sturen en dubbel werk op de administratie te voorkomen.


1. Een nieuwe klus of serviceproject  

Uw kantoormedewerker verwerkt de werkbon in ons ERP-systeem, Syntess Atrium.

  

2. Werkbon plannen met het Planscherm  

De werkbon wordt doorgezet naar het Planscherm bij een beschikbare monteur. 

  

3. Werkbon real-time zichtbaar op de tablet  

De geplande werkbonnen ziet de monteur op zijn tablet met alle actuele real-time informatie. 

  

4. De monteur kan direct aan de slag  

De monteur heeft inzicht in alle benodigde materialen voor iedere werkbon en kan desgewenst direct vanuit huis naar de klant!

  
  
  

5. Met de digitale werkbon real-time inzicht  

Op het planscherm ziet de planner real-time of de monteur onderweg is, bij de klant aan het werk is of de werkbon aan het afronden is.

 
  
  

6. Administratie en afhandeling door monteur  

De monteur registreert de gebruikte materialen en gewerkte uren op de digitale werkbon. Vervolgens kan de klant de bon aftekenen met een digitale handtekening.

  

7. Afhandeling direct op kantoor  

De afgeronde werkbon staat direct op de juiste plaats. Uw administratie hoeft dus niet meer de bonnen over te typen. Ze hoeven alleen gecontroleerd te worden op technische juistheid.
  

8. Financiёle afhandeling direct geregeld  

Financieel wordt alles direct afgerond. Als contract, nacalculatie project, garantie of als een factuur, wat resulteert in een snellere betaling! 

 
  
  


Overstappen naar een digitale werkbon?

Onze Whitepaper ‘De keuze voor het automatiseren van de technische buitendienst: Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing’ helpt u verder op weg.


Publicatiedatum 17 april 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software