Image
Deel deze
pagina

Wat zijn we trots op Ireen Wüst

Maar wat geef je de grootste Olympische sporter ooit als cadeau?

Wat geef je de grootste Olympische sporter ooit als cadeau? Die vraag kwam op ons af toen Ireen Wüst voor de vierde maal op rij Olympisch goud behaalde in Peyeongchang te Korea! Sinds 2015 is Syntess Software de persoonlijk sponsor van Ireen. Vanaf dat moment was de ambitie van Ireen duidelijk. Ik wil voor de vierde keer op rij Olympisch Goud behalen en dat heeft zij vervolgens gerealiseerd. De vraag is dan direct, wanneer je als sponsor ook een medaille wilt geven, van welk materiaal je dit moet maken, want wat is er mooier en beter dan goud? Het antwoord kwam snel. Steen. Ireen is gewoon steengoed, en daar valt goud zilver en brons ook onder.

We mochten de Syntess medaille uitreiken net voor het moment dat ze bij Jinek live in het programma optrad. Een unieke medaille waarvan er absoluut maar een op de hele wereld van te verkrijgen is. Ireen, je bent Steengoed! 

Publicatiedatum 1 maart 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software