Image
Deel deze
pagina

Nieuwe trainingen voor de digitale werkbon en klantportal

Haal het beste uit de software én uw medewerkers

Wij helpen u graag op weg om zo snel mogelijk vertrouwd te raken met de software. U haalt immers het beste uit de software wanneer uw medewerkers voldoende zijn geschoold met de software te werken. Binnen onze ERP-software bieden we naast kantoorapplicaties steeds meer webapplicaties. Daarom bieden we diverse trainingen aan, waaronder nu 2 nieuwe voor webapplicaties: Training Digitale werkbon (Webwerkbon) en Training Klantportal.

Training Syntess Webwerkbon

Syntess Atrium stuurt buitendienstmedewerkers digitaal aan. Opdrachten worden in een grafisch planscherm toegewezen aan monteurs/vaklieden. Via een mobiel device ontvangt de medewerker de werkbon, die op zijn beurt de planner toont wanneer de medewerker aan het rijden is, ter plaatse bij het adres, of dat de medewerker materiaal aan het registreren is en dus zijn werkzaamheden heeft afgerond. De inhoud van de werkbon is direct in Syntess Atrium beschikbaar en de factuur staat eigenlijk al klaar. Na het autoriseren van de bon door een leidinggevende wordt de factuur direct gemaakt en verzonden. De administratie wordt enorm ontlast met het overtypen van gegevens en de klant betaalt sneller zijn rekening.

De training omvat o.a.:

  • Het inrichten en vormgeven van de webwerkbon.
  • Het zelf aanmaken van webwerkbonnen.
  • Het boeken van materiaal en uren.
  • Het uitvoeren van webbestellingen.
  • Opvolging en indirecte taken.

Training Syntess Klantportal

Opdrachtgevers willen niet alleen minder papier ontvangen, ze willen ook op ieder moment de stand van zaken online kunnen inzien. Zij willen dagelijks zien welke activiteiten er zijn ondernomen aan hun installaties/objecten. Ook willen ze zien welke facturen zijn verstuurd met de bijbehorende inhoud. Daarnaast wil men de werkbon kunnen bekijken die de monteur/vakman heeft verwerkt. Ook neemt de wens toe om zelf een bon te kunnen produceren voor de uitvoerende partij. Het Syntess Atrium Klantportal voorziet in genoemde oplossingen. In deze training komt aan de orde hoe u het klantportal inricht en vorm geeft en welke data u wel/niet wil delen met uw klanten.

De training omvat o.a.:

  • Inrichten en vormgeving van uw klantportal.
  • Raadplegen van diverse documenten.
  • Raadplegen van objecten en Installaties.
  • Storingen toevoegen.
  • Internetplannen.

Meer informatie

Klanten kunnen zich inschrijven voor deze trainingen via MijnSyntess.
De digitale werkbon en het klantportal zijn onderdelen van onze ERP-software. Bent u geen klant, maar wilt u meer weten over de digitale werkbon, het klantportal of 1 van onze andere webapplicaties? Download de productbrochure of neem contact op met onze afdeling Verkoop via 088 - 40 80 410.

Publicatiedatum 19 maart 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.