Image
Deel deze
pagina

Syntess Software is en blijft de persoonlijke sponsor van Ireen Wüst

Wij blijven de grootste sportvrouw aller tijden ondersteunen

Recentelijk verschenen er berichten in de media inzake stopzetting van het sponsorschap door Justlease. Ireen Wüst stond hierbij in het middelpunt. De stopzetting door Justlease betreft een ploeg sponsorschap waar Ireen Wüst deel van uitmaakt.

Syntess Software is al voor het vierde jaar op rij de persoonlijke sponsor van Ireen Wüst en dat zal niet veranderen. Wij blijven de grootste sportvrouw aller tijden ondersteunen ondanks dat haar ploeg zonder ploegsponsor komt te staan.

Publicatiedatum 15 maart 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.