Image
Deel deze
pagina

Syntess en Ireen samen op recordjacht!

Contract voor de derde keer verlengd tot en met seizoen 2020

Het contract met de persoonlijke sponsor van meervoudig Olympisch- en Wereldkampioen schaatsen Ireen Wüst, is afgelopen weekend verlengd tot en met seizoen 2020. Daarmee heeft Ireen niet alleen een nieuwe ploegsponsor, Infestos, maar heeft Ireen ook het vertrouwen gekregen van Syntess Software om samen voor nieuwe records te gaan.

Syntess Software en Ireen Wüst op recordjacht

Vanaf 2014 is Syntess actief betrokken bij het schaatsen van Ireen. Haar enorme passie en inzet om de beste te zijn en daarvoor alles aan de kant te zetten blijven het bedrijf inspireren. Ireen kan zich met twee sponsoren de komende jaren volledig focussen op wat ze het liefste doet: schaatsen!Publicatiedatum 5 november 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.