Image
Deel deze
pagina

Samenvatting feedbacksessie Installaties en Zonne-energie

Uitbreidingsvoorstel met het oog op prestatiecontracten

Vrijdag 16 november hebben we met een aantal klanten een feedbacksessie over het installatietype Zonne-energie georganiseerd. Het doel: gebruikerservaringen uit de praktijk delen en kijken of er optimalisatiemogelijkheden zijn.

Dit keer waren er 6 gebruikers van 4 verschillende klanten aanwezig. Er is gesproken over een uitbreidingsvoorstel bij installatietype Zonne-energie, namelijk een overzicht van het aantal kWh die de geïnstalleerde panelen opleveren over een periode van 15 of 25 jaar. Dit met het oog op prestatiecontracten. Dit voorstel werd door de aanwezige gebruikers aangenomen.

Feedback en planning

We bedanken alle aanwezige deelnemers voor hun komst en de genomen tijd en moeite. We nemen hun feedback en suggesties mee in onze projectontwikkelingsplannen. Aanpassingen zullen t.z.t. terug te vinden zijn op MijnSyntess en in de e-Nieuwsbrief.
Publicatiedatum 21 november 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.