Image
Deel deze
pagina

Nieuwe release: online urenregistratie geschikt voor smartphone

Meer gebruikersgemak en een nieuwe look op een ander type device

Vanaf Syntess Atrium versie 5.2 wordt een nieuwe versie van de Weburen (online urenregistratie) geïntroduceerd. Wat begon als een wens om monteurs en vaklieden meer gebruikersgemak te bieden, heeft geleid tot een compleet nieuw ontwerp en een geheel nieuw product: Weburen geschikt voor smartphone.

Niet alleen het frissere uiterlijk, maar ook de optimalisatie van de gebruikersinteracties zullen bijdragen aan een optimaal gebruik van deze applicatie. Monteurs die al gewend zijn om hun weburen via een tablet te boeken, krijgen na installatie van deze software de optie om te kiezen voor de vernieuwde weergave. Het is natuurlijk ook mogelijk om door te werken met de huidige userinterface.

Responsive

De nieuwe interface is responsive gemaakt. Hierbij blijft de functionaliteit gelijk, maar worden knoppen bijvoorbeeld onder elkaar getoond in plaats van naast elkaar. Een veelgehoorde wens en groot voordeel voor de gebruikers, want hierdoor kan de applicatie niet alleen gebruikt worden op desktop en tablet, maar ook op de smartphone.

Nieuwe feature: Quick select

Met de nieuwe feature Quick select geeft u de monteurs de kans om sneller en gemakkelijker hun uren te boeken. Vooral projectmonteurs die een langere periode aan één project werken, hebben hier veel profijt van. De weburenapplicatie doet de gebruiker slimme voorstellen over de te maken keuzes:

  1. Via de Quick select zoekt de monteur binnen de datumselectie van de urenstaat die op dat moment wordt ingevoerd voor welke project(en) hij ingepland staat.
  2. Via ‘Project’ worden de geplande projecten getoond en wordt het project dat het meest voor de hand ligt automatisch aangegeven.
  3. Is er voor dat project één taak begroot, dan wordt deze projecttaak ook automatisch ingevuld. Als er meerdere taken zijn, kan hij zelf kiezen, maar omdat de takenlijst nu alleen maar bestaat uit de begrote projecttaken is de keuze sowieso veel sneller en gemakkelijker gemaakt.

Bijkomend voordeel: Doordat er minder zoekschermen geopend hoeven te worden, is er ook minder dataverkeer nodig tussen app en applicatieserver. Kortom: een betere gebruikerservaring met als resultaat een snellere en soepele invoer.

Meer informatie

De ‘Weburen geschikt voor de smartphone’ is onderdeel van Syntess Atrium versie 5.2 die vanaf 1 mei aanstaande als standaardversie uitkomt. Download voor meer informatie over Syntess Atrium onze productbrochure of neem contact op met de afdeling Verkoop via telefoonnummer 088 - 40 80 410.

Publicatiedatum 8 april 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.