Image
Deel deze
pagina

Onze Klanten Nieuwsbrief heeft een nieuw uiterlijk

Nu geheel responsive en dus geschikt voor verschillenden apparaten

Onze nieuwsbrief heeft een nieuw uiterlijk. Meer in lijn met de stijl van onze website en beter geschikt om te openen op verschillende apparaten waaronder ook de smartphone.

Onze e-Nieuwsbrief wordt uitgegeven voor alle gebruikers van onze software en verschijnt een keer per maand met als doel:

  • te informeren over productaanpassingen en -ontwikkelingen;
  • gebruikerskennis te verhogen o.a. door verdiepingsartikelen
  • tips en trucs te geven die het gebruiksmak verhogen;
  • op de hoogte te brengen van algemeen nieuws (wetswijzigingen, branchenieuws, etc) en overig Syntess-nieuws.

Bent u Syntess Software-gebruiker, maar ontvangt u de e-Nieuwsbrief nog niet per e-mail? Meld u dan aan via MijnSyntess.

Publicatiedatum 21 maart 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.