Image
Deel deze
pagina

Ireen Wüst wint zilver op WK allround!

Ze heeft het weer top gedaan!

Na haar 4e gouden medaille op rij op 4 opeenvolgende Olympische spelen werd Ireen afgelopen zaterdag 2e op de WK allround en behaalde de zilveren medaille. Ondanks dat Syntess Software en Ireen altijd voor goud gaan, feliciteren wij haar van harte met haar optreden in het Olympisch stadion te Amsterdam. Ze heeft gestreden voor wat ze waard was met als sluitstuk een prachtige 5000 meter die ze won van Takagi. Een prachtig evenement waarin Ireen wat ons betreft prima gereden heeft!

Publicatiedatum 12 maart 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.