Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

In gesprek met Ireen Wüst bij Eva Jinek

Haar droom en wens (en van Syntess Software) is uitgekomen!

Afgelopen woensdag ontmoette Syntess vol trots Ireen Wüst, die recentelijk terugkeerde uit Pyeongchang. Ireen was afgelopen woensdag live in het programma Jinek te zien en voordat zij live ging kon Syntess Software als haar prive sponsor uitvoerig met haar spreken.

Ook mochten we haar medailles even omhangen omdat Syntess Software en Ireen al jaren werkten aan het thema: Samen gaan we voor Goud! Voor diegenen die nog nooit een Olympische medaille in handen mochten hebben; ze zijn enorm groot en zwaar. Ireen haar droom en wens, en daarmee die van Syntess Software, is uitgekomen. Voor de vierde maal op rij Olympisch Goud op 4 opeenvolgende Olympisch spelen. Het zal duidelijk zijn dat de grootste sporter aller tijden voor ons als bedrijf een enorme inspiratiebron is! We zijn dan ook super trots op onze ambassadeur Ireen Wüst.


Publicatiedatum 1 maart 2018
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven