Image
Deel deze
pagina

In gesprek met Ireen Wüst bij Eva Jinek

Haar droom en wens (en van Syntess Software) is uitgekomen!

Afgelopen woensdag ontmoette Syntess vol trots Ireen Wüst, die recentelijk terugkeerde uit Pyeongchang. Ireen was afgelopen woensdag live in het programma Jinek te zien en voordat zij live ging kon Syntess Software als haar prive sponsor uitvoerig met haar spreken.

Ook mochten we haar medailles even omhangen omdat Syntess Software en Ireen al jaren werkten aan het thema: Samen gaan we voor Goud! Voor diegenen die nog nooit een Olympische medaille in handen mochten hebben; ze zijn enorm groot en zwaar. Ireen haar droom en wens, en daarmee die van Syntess Software, is uitgekomen. Voor de vierde maal op rij Olympisch Goud op 4 opeenvolgende Olympisch spelen. Het zal duidelijk zijn dat de grootste sporter aller tijden voor ons als bedrijf een enorme inspiratiebron is! We zijn dan ook super trots op onze ambassadeur Ireen Wüst.


Publicatiedatum 1 maart 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.