Image
Deel deze
pagina

Hybride ERP-systeem met geïntegreerde cloudoplossingen

Zo kunt u zich nu en in de toekomst blijven onderscheiden

Door gebruik te maken van onze cloudoplossingen kunt u uw interne bedrijfsprocessen nog beter optimaliseren, maar het biedt u ook de mogelijkheid om efficiënter samen te werken met ketenpartners en met uw klanten. En vooral dit laatste is een belangrijke eigenschap van cloudoplossingen.

Samenwerken in de cloud

In een toenemende mate vindt samenwerking digitaal en in de cloud plaats. Het grote voordeel van de cloud is namelijk de 24/7 beschikbaarheid van uw data, vanaf elke locatie. Daarmee wordt het delen van toegang tot stukjes van deze databron met anderen steeds eenvoudiger. Als serviceverlening en samenwerking in uw doelenlijst voorkomen, dan zijn het hybride ERP-systemen met data uitwisselingsmogelijkheden die u verder gaan helpen.

Onze oplossingen

Syntess Atrium is zo’n hybride ERP-systeem en biedt u diverse geïntegreerde cloudoplossingen. Denk aan ons Klantportal, dat uw klanten dagelijks inzicht geeft in de activiteiten die zijn ondernomen aan hun objecten en installaties. Het aansturen van uw buitendienst via een smartphone of tablet. Het importeren van actuele artikelinformatie via Artikelbeheer.nl en 2BA op basis van uw eigen inkoopcondities. Het kunnen indienen van nieuwe storingsmeldingen die gelijk in uw administratie klaar staan. Maar ook het informeren van uw klant over geplande bezoeken, en om reeds gemaakte afspraken te verzetten, waardoor de kans op niet-thuis situaties worden gereduceerd.

Meer weten over Syntess Atrium en onze cloudoplossingen?

Vraag gratis en vrijblijvend een demonstratie aan of download onze productbrochure.

Publicatiedatum 5 september 2018
Hybride ERP-systeem met geïntegreerde cloudoplossingen
Voordelen van een totaalleverancier

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software