Image
Deel deze
pagina

Het Klantportal ook te gebruiken als digitaal logboek

Zo voldoet u altijd aan de logboekverplichting voor koeltechnische installaties

Via het Syntess Klantportal kunt u geregistreerde gegevens van installaties uit uw administratie delen met uw klanten. Voor koeltechnische installaties biedt dit een extra kans betreffende de zogenaamde logboekverplichting.

Het huidige logboek van een koelinstallatie is vaak een hoeveelheid papier in een multomap, die in de buurt van de installatie ligt (of soms niet). In hoeverre dit logboek compleet is, is soms onduidelijk. In deze situatie kunt u zich nu onderscheiden en uw klant verder ontzorgen. De wetgeving omtrent de logboekverplichting is vanaf 2013 aangepast en stelt dat de logboekinformatie van een installatie te allen tijde beschikbaar moet zijn. Hoe, dat is vrij gelaten. Hiermee is de toegang geopend tot een digitalisering van dit logboek en het Syntess klantportal biedt u hierin de mogelijkheid. Bij koeltechnische installaties worden drie extra knoppen getoond. Dit zijn PED, F-gassen en Registratie van beheer (= koudemiddelenmutaties van de installatie).

Lees meer over het Klantportal

Publicatiedatum 28 januari 2019
Voordelen van een totaalleverancier

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.