Image
Deel deze
pagina

Syntess Software op de Week van de Installateur Hardenberg 2018

Samenvatting aanwezigheid gecombineerde Elektrovak en Installatievak Hardenberg

Ontwikkelingen in de installatiebranche gaan razendsnel. Maar hoe blijft u als (totaal)installateur op de hoogte terwijl u nauwelijks tijd hebt voor de dagelijkse werkzaamheden? U brengt een bezoek aan de eerste gecombineerde Elektro- en Installatievakbeurs. Deze vond van 11 t/m 13 september plaats in Hardenberg en werd ook wel de Week van de Installateur genoemd. Syntess Software was er natuurlijk bij.

Het beursprogramma behandelde actuele thema’s waaronder: Integraal installeren, Energie & Duurzaamheid, Thuistechnologie maar ook Personeel in de technische installatiebranche. Dit laatste onderwerp sloeg een brug naar automatisering. Want wie we op de beurs ook spraken: trouwe of toekomstige klant, ZZP-er of MKB-er, directeur of monteur: iedereen was gebaat bij de efficiëntie die een slim automatiseringssysteem als Syntess Atrium kan bieden. Enkele benoemde voordelen: eenmalige invoer van gegevens, geen papier, niets overtypen, direct kunnen factureren en direct inzicht in planningen en uren.

Efficiënter werken: intern, met ketenpartners én klanten

Omdat de wereld steeds digitaler wordt en iedereen 24/7 data wil kunnen inzien vanaf elke locatie, werd er speciale aandacht besteed aan onze cloudoplossingen. Deze optimaliseren namelijk niet alleen de interne bedrijfsprocessen, ze bieden ook de mogelijkheid om efficiënter met ketenpartners en klanten samen te werken. Bijvoorbeeld het Klantenportal. Hiermee hebben klanten o.a. real-time inzicht in correspondentie en de activiteiten aan objecten en installaties en kunnen ze 24/7 storingen aanmelden die automatisch als werkbon in het systeem komen te staan. Of met internetplannen waarmee onderhoud gepland en desnoods verzet kan worden met minimale inspanningen van de planner en nog veel meer.

Tot slot

We bedanken alle bezoekers van de beurs en bezoekers aan onze stand. De gesprekken leveren altijd interessante stof tot nadenken op voor wellicht toekomstige ontwikkelingen. Was u verhinderd, maar wilt u meer weten over één of meer van onze oplossingen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een demonstratie aan of download onze productbrochure.

 

Publicatiedatum 19 september 2018
Voordelen van een totaalleverancier

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.