Image
Deel deze
pagina

Syntess Software op de VSK 2018

Ons vak wordt steeds slimmer… en sneller!

Van 6 t/m 9 februari vond de VSK beurs weer plaats in Utrecht. Natuurlijk was Syntess Software ook aanwezig.

Snelste technisch dienstverlener

Als thema stond centraal de ‘Snelste technische dienstverlener.’ Dit thema kwam indirect voort uit de koker van de Jaarbeurs. Met de slagzin ‘Ons vak wordt steeds slimmer’ werd voor ons direct de brug geslagen naar efficiënt werken. Zeker in een tijd waarin het lastig is om aan technisch personeel te komen, is een efficiënt automatiseringssysteem essentieel. Slim werken door een eenmalige invoer van gegevens, geen papier, niets overtypen, direct kunnen factureren, direct inzicht in planningen en uren; het zijn maar enkele voorbeelden waarom onze klanten dagelijks enthousiast gebruikmaken van onze producten. Op de beurs boden we uitgebreide informatie over onze bestaande ERP- en mobiele softwareoplossingen, maar ook over onze nieuwste ontwikkelingen.

 

Prijswinnaar

Om het thema extra kracht was er een mooie slotcar-racebaan op de stand waar bezoekers met bestelbusjes konden strijden om de ‘Snelste technisch dienstverlener’-cup! De bedoeling was om binnen 10 ronden de snelste tijd neer te zetten. De prijs en de cup gingen uiteindelijk naar Jerry de Haas van Comfort Partners uit Groningen.


Elektrotechniek november 2018

Vanwege het succes en de positieve reacties op de VSK overwegen we om in november van dit jaar ook nog deel te nemen aan de beurs Elektrotechniek. Hierover zullen we u uiteraard vooraf informeren. Wellicht zien we u dan daar en is de volgende felbegeerde ‘Snelste technisch dienstverlener’-cup dan voor u .
 

Publicatiedatum 12 februari 2018
Hebt u ons gemist op de VSK? Bekijk het compilatiefilmpje

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.