Image
Deel deze
pagina

Syntess Software presenteert 30 oktober op de BIM LIVE SUM

BIM als tool voor efficiëntere Projectenplanning en MJOP

Op 30 oktober vindt u ons tussen 11.30 en 17.00 uur op de BIM LIVE SUM in het WTC Rotterdam. Hét event voor iedereen die up to date wil blijven op het gebied van BIM, georganiseerd door onze partner Stabiplan. Of u nu BIM-beginner bent of BIM-expert: in 1 middag wordt u kosteloos* bijgepraat over trends en ontwikkelingen aan de hand van inspirerende presentaties en aansprekende praktijkcases en bent u BIM-ready.

Sessie Syntess Software: BIM als tool voor efficiëntere Projectenplanning en MJOP

Syntess Software is natuurlijk ook van de partij, want de data uit het BIM-model kunt u direct hergebruiken in onze ERP-software Syntess Atrium. Data overtypen behoort tot het verleden en u kunt een vliegende start maken met uw calculatie, werkvoorbereiding, projectenplanning, serviceadministratie, etc. En voor de (middel)lange termijn kunt u de data hergebruiken in uw Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Hiermee voldoet u aan de toenemende eis van opdrachtgevers om inzicht te verkrijgen in toekomstige onderhoudskosten, planning en kwaliteit van de installaties en kunt u zich onderscheiden ten opzicht van vakgenoten.

Ook in 1 middag bijgepraat worden over de trends en ontwikkelingen op BIM-gebied?

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om u aan te melden. Tot 30 oktober!

Publicatiedatum 27 september 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.