Image
Deel deze
pagina

Syntess Software aanwezig op Congres Ketenstandaard 2018

Stichting Ketenstandaard Bouw en Installatie organiseert op 7 juni in Nijkerk het congres de ‘Roadmap voor digitalisering’. Syntess Software is ook van de partij.

Tijdens dit congres krijgen de bezoekers in één dag een compleet overzicht van actuele digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen. De dagvoorzitter Roelof Hemmen presenteert een aantal spraakmakende talkshows met onder andere Doekle Terpstra (voorzitter UNETO-VNI), Henk Homberg (vicevoorzitter Bouwend Nederland) Cassandra Vugts (directeur SPARK Campus). Daarnaast zijn er interessante kennissessies waarin actuele ontwikkelingen worden toegelicht, zijn er breakout sessies met klantcases en is er een informatiemarkt met 30 toonaangevende participanten. Dit zorgt ervoor dat de hele bouwketen, van woningcorporaties, bouw-, installatie- en onderhoudsbedrijven tot groothandels en fabrikanten bij elkaar komt.

Publicatiedatum 30 april 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software