Image
Deel deze
pagina

Verdiepingssessie: Procesoptimalisatie (Syntess & TU)

Procesoptimalisatie door elektronische gegevensuitwisseling volledig te benutten

De technologie staat niet stil. Hetzelfde geldt voor uw bedrijf. De markt vraagt steeds meer van u en u bent altijd op zoek naar de beste oplossing. Maar wat als u die oplossing al in huis heeft? Bijvoorbeeld onze System to System-koppeling (S2S) in samenwerking met de Technische Unie. Samen met de Technische Unie organiseren we verdiepingssessies waar we aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien welke beproefde functionaliteiten Syntess Atrium u biedt om uw processen verder te optimaliseren.

Meer informatie
Bekijk onderstaande film voor meer informatie of ga naar onze evenementenpagina voor een overzicht van data en locaties bij u in de buurt. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen via telefoonnummer 088 – 40 80 410 voor een persoonlijke presentatie.

Video: Procesoptimalisatie via S2S bij P. Jansen Installatietechniek

Bekijk hier het fimpje van P. Jansen Installatietechniek over de voordelen van S2S tussen Syntess Atrium en de Technische Unie. Publicatiedatum 21 februari 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.