Image
Deel deze
pagina

Veel animo voor BIM LIVE Experience en Syntess

Het belang van BIM binnen de ERP software van Syntess Software

Het was druk in het BIMhuis te Amsterdam. Samen met Stabiplan verzorgden we het "BIM LIVE experience" waarbij we zijn ingegaan op de rol van het belang van BIM binnen de ERP software van Syntess Software, Syntess Atrium. Ingegaan werd op de aspecten 4D werkvoorbereiding, 5D calculatie, 6D service- en onderhoud en 7D MJOP (meerjaren onderhoudsprognose). Er waren 250 bezoekers aanwezig vanuit de installatiewereld. Syntess Software verzorgde in een succesvolle aparte sessie het onderwerp "projectenplanning".

Publicatiedatum 12 juni 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software