Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Veel animo voor BIM LIVE Experience en Syntess

Het belang van BIM binnen de ERP software van Syntess Software

Het was druk in het BIMhuis te Amsterdam. Samen met Stabiplan verzorgden we het "BIM LIVE experience" waarbij we zijn ingegaan op de rol van het belang van BIM binnen de ERP software van Syntess Software, Syntess Atrium. Ingegaan werd op de aspecten 4D werkvoorbereiding, 5D calculatie, 6D service- en onderhoud en 7D MJOP (meerjaren onderhoudsprognose). Er waren 250 bezoekers aanwezig vanuit de installatiewereld. Syntess Software verzorgde in een succesvolle aparte sessie het onderwerp "projectenplanning".

Publicatiedatum 12 juni 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven