Image
Deel deze
pagina

Update Syntess Atrium Relatie App beschikbaar

Veilig en eenvoudig uw relatiebestand online raadplegen, muteren en aanvullen

Vanaf vandaag is er een update van SARA beschikbaar. Met deze aanpassingen is de app nog actueler en gemakkelijker in gebruik. Klanten die de app al gedownload hebben krijgen vanzelf een melding dat er een update klaarstaat. Er is geen update van Syntess Atrium nodig om gebruik te kunnen maken van deze update.

Wat is SARA?

SARA (Syntess Atrium Relatie App) is een app waarmee de Syntess Atrium gebruiker op eenvoudige wijze zijn relatiebestand online kan raadplegen, muteren en aanvullen. Zo kan uw monteur onderweg bijvoorbeeld via de app de klant bellen om hem/ haar laten weten dat hij er bijna is of dat hij vertraging oploopt. Ook kan hij contactpersonen of hun gegevens toevoegen of wijzigen. Dit wordt automatisch verwerkt in Syntess Atrium. Op deze manier wordt uw relatiebestand zinvol verrijkt en is de actualiteit bij gebruik gegarandeerd. Ook de toepassingen Locatiebepaling en Routenavigatie zijn bij een bezoek aan uw relaties praktische hulpmiddelen. SARA is hiermee een waardevolle digitale assistent voor uw bedrijf.

Veilig en betrouwbaar

Syntess klanten kunnen de app gratis downloaden. U activeert de app via een persoonlijke QR-code. Deze is op te vragen via Syntess Atrium . Voor extra beveiliging voert u uw wachtwoord van Syntess Atrium in.

Meer informatie en downloaden

Ga voor meer informatie of om de app te downloaden naar onze webpagina Syntess Atrium Relatie App of neem contact op met uw accountmanager.  

Publicatiedatum 27 juni 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.