Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Haal het beste uit uw software met een training van Syntess

Een overzicht van onze ERP trainingen

U haalt het beste uit onze software wanneer uw medewerkers voldoende zijn geschoold met de software te werken. Naast een gedegen training op locatie bieden wij u de mogelijkheid een scholing te volgen op onze trainingslocatie in Gorinchem. De trainingen sluiten nauw aan bij de praktijk en worden verzorgd door deskundige trainers en consultants.

Bent u nog geen klant, maar bent u wel benieuwd naar ons trainingsaanbod? Bekijk dan onze trainingsbrochure 2017 (PDF) of bekijk ons aanbod online.


 


Ik ben al klant en wil een training volgen

Een overzicht van de Syntess-trainingen en overige informatie (trainingsdata, locatie, prijs en duur) vindt u terug op de gebruikerssite Mijn Syntess.

Publicatiedatum 17 januari 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven