Image
Deel deze
pagina

Haal het beste uit uw software met een training van Syntess

Een overzicht van onze ERP trainingen

U haalt het beste uit onze software wanneer uw medewerkers voldoende zijn geschoold met de software te werken. Naast een gedegen training op locatie bieden wij u de mogelijkheid een scholing te volgen op onze trainingslocatie in Gorinchem. De trainingen sluiten nauw aan bij de praktijk en worden verzorgd door deskundige trainers en consultants.

Bent u nog geen klant, maar bent u wel benieuwd naar ons trainingsaanbod? Bekijk dan onze trainingsbrochure 2017 (PDF) of bekijk ons aanbod online.


 


Ik ben al klant en wil een training volgen

Een overzicht van de Syntess-trainingen en overige informatie (trainingsdata, locatie, prijs en duur) vindt u terug op de gebruikerssite Mijn Syntess.

Publicatiedatum 17 januari 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.