Image
Deel deze
pagina

Syntess Software organiseert feedbacksessies

Samen met onze klanten nog praktijkgerichter

Syntess Software gaat feedbacksessies met gebruikers organiseren. In een feedbacksessie willen we graag met een aantal gebruikers spreken over een specifiek Syntess-product, met als rode draad hoe onze gebruikers dit product in hun dagelijkse praktijk ervaren.

Met deze feedback kunnen we mogelijk verbeteringen aan onze software doorvoeren. Iedere organisatie heeft zijn eigen interpretatie over een bepaald onderwerp, maar omdat Syntess werkzaam is in een heldere afgebakende markt, vormt deze verschillende interpretatie geen obstakel. Sterker nog, niet alleen wij krijgen een helderder beeld over het gebruik, ook klanten onderling leren van elkaar.

Eerste sessies over F-gassen en Projectenplanning

Half mei vindt de eerste feedbacksessie plaats over het product F-gassen. Een samenvatting van de resultaten zullen t.z.t. gepubliceerd worden. De volgende sessie gaat over het nieuwe product Projectenplanning en staat in juni gepland.

Publicatiedatum 9 mei 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.