Image
Deel deze
pagina

Samenvatting feedbacksessie Projectenplanning

Recente release Projectenplanning nog praktijkgerichter

Op 30 juni hebben we een feedbacksessie georganiseerd met een aantal gebruikers van het recentelijk uitgebrachte Syntess product Projectenplanning. Het doel: gebruikerservaringen uit de praktijk delen en kijken of er optimalisatiemogelijkheden zijn.

Geplande en doorgevoerde wijzigingen

In de nieuwe versie 5.0 (de standaardversie vanaf 20 juni) zijn er sowieso een aantal aanpassingen doorgevoerd, waaronder o.a. de mogelijkheid om af te drukken naar een afbeelding, aangepaste filtermogelijkheden, tonen van algemene vrije dagen en een nieuwe functie voor het verwijderen van planning op het niveau van een monteur. Overige geplande ontwikkelingen zijn doorgenomen. Hiervoor werden voorbeeldschermen getoond zodat de gebruikers een idee kregen van de nieuwe situatie en gericht feedback konden geven. Enkele voorbeelden:

  • Geplande of begrote projecttaken makkelijker kunnen verzetten. Bij onze vraag op wat te doen met taken die niet verzet kunnen worden in verband met onvoldoende beschikbaarheid vond de groep het de verantwoordelijkheid van de projectleider om beschikbaarheid te creëren.
  • Ook inzicht in werkelijk geboekte uren op het project en een nieuwe variant op begroten zijn besproken.

Tot slot werd gevraagd of er (toekomstige) ontwikkelingen of wensen waren met betrekking tot het scherm Projectenplanning. Hier werd in het bijzonder de wens uitgesproken om meer kolommen te kunnen tonen in het linker schermdeel.

Vervolg

We bedanken alle aanwezige deelnemers voor hun komst en de genomen tijd en moeite. We nemen hun feedback en suggesties mee in onze projectontwikkelingsplannen. Aanpassingen zullen t.z.t. terug te vinden zijn op MijnSyntess en in de e-nieuwsbrief.

De volgende feedbacksessie gaat over BIM en wordt op 6 juli gehouden in samenwerking met onze partner Stabiplan.

Publicatiedatum 5 juli 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software