Image
Deel deze
pagina

Samenvatting feedbacksessie Gestuurd Onderhoud

Internet als koppeling tussen installatie en werkbon

Op 22 september jl. hebben we met een aantal klanten weer een feedbacksessie gehouden. Dit keer niet over een bestaand product, maar over een trend: Gestuurd Onderhoud. We gingen om tafel met gebruikers die hier in min of meerdere mate mee te maken hebben en om te kijken hoe we hier in Syntess Atrium invulling aan kunnen geven.

Internet of Things

Installaties worden intelligenter en kunnen steeds vaker via het internet communiceren. Dit omdat het apparaat in kwestie al is uitgerust met een SIM, of omdat het apparaat gekoppeld wordt aan een apart stuk hardware dat communiceert. Samengevat is dit wat het Internet of Things (IoT) voorstelt. Dit kan tot gevolg hebben dat de installatie een foutmelding registreert en dit vervolgens communiceert. Echter hoe en met wie? We demonstreerden een voorbeeld waarbij een foutcode leidt tot een werkbon (of actie) in Syntess Atrium met de vraag of we hiermee op de juiste weg zitten. De aanwezige klanten bevestigden dit.

Vervolg

We bedanken alle aanwezige deelnemers voor hun komst en de genomen tijd en moeite. We nemen hun feedback en suggesties mee. Aanpassingen zullen t.z.t. terug te vinden zijn op MijnSyntess en in de e-nieuwsbrief.

 

Publicatiedatum 3 oktober 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.