Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Samenvatting feedbacksessie Gestuurd Onderhoud

Internet als koppeling tussen installatie en werkbon

Op 22 september jl. hebben we met een aantal klanten weer een feedbacksessie gehouden. Dit keer niet over een bestaand product, maar over een trend: Gestuurd Onderhoud. We gingen om tafel met gebruikers die hier in min of meerdere mate mee te maken hebben en om te kijken hoe we hier in Syntess Atrium invulling aan kunnen geven.

Internet of Things

Installaties worden intelligenter en kunnen steeds vaker via het internet communiceren. Dit omdat het apparaat in kwestie al is uitgerust met een SIM, of omdat het apparaat gekoppeld wordt aan een apart stuk hardware dat communiceert. Samengevat is dit wat het Internet of Things (IoT) voorstelt. Dit kan tot gevolg hebben dat de installatie een foutmelding registreert en dit vervolgens communiceert. Echter hoe en met wie? We demonstreerden een voorbeeld waarbij een foutcode leidt tot een werkbon (of actie) in Syntess Atrium met de vraag of we hiermee op de juiste weg zitten. De aanwezige klanten bevestigden dit.

Vervolg

We bedanken alle aanwezige deelnemers voor hun komst en de genomen tijd en moeite. We nemen hun feedback en suggesties mee. Aanpassingen zullen t.z.t. terug te vinden zijn op MijnSyntess en in de e-nieuwsbrief.

 

Publicatiedatum 3 oktober 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready