Image
Deel deze
pagina

Ireen Wüst wint de 3000 meter in Gangneung

Wat zijn we weer trots op deze wereldkampioen!

Fantastisch dat Syntess Software heeft meegereden op de linkerschouder van onze wereldkampioen Ireen Wüst! En wat gingen we weer hard vandaag op de 3000 meter! Het zal duidelijk zijn dat we erg trots zijn op haar prestaties. Daarnaast is Ireen een fantastische persoon en ambassadeur van onze software.


Publicatiedatum 9 februari 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.