Image
Deel deze
pagina

Ireen Wüst wint de 1500 en de 3000 meter op de wereldbeker in Berlijn

En nu op naar de volgende wereldbeker in Korea

Onze Olympisch kampioene heeft in Berlijn de 1500 en de 3000 meter gewonnen met ruim een halve seconde voorsprong op Martina Sablikova. Ireen rijdt de laatste maanden onverslaanbaar sterk en liet haar rivaal zien waartoe zij in staat is op dit moment. En daar zijn we als sponsor van Ireen erg trots op!

Ireen vliegt vandaag naar Korea om daar komend weekend te schaatsen op het WK. Op de Olympische baan in Gangneung zal zij op de 1500 en de 3000 meter strijden om de gouden plak en zal zij deelnemen aan de ploegenachtervolging. We wensen Ireen daar opnieuw heel veel succes!

Publicatiedatum 30 januari 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.