Image
Deel deze
pagina

Ireen Wüst voor de zesde keer wereldkampioen allround

Onze trots pakt wederom de titel wereldkampioen allround in het Noorse Hamar

Dit weekend is onze ambassadeur, Ireen Wüst, voor de zesde keer Wereldkampioen Allround schaatsen geworden in het Noorse Hamar. Na alle overwinningen van afgelopen seizoen opnieuw een fantastische prestatie. We zijn dan ook als bedrijf trots dat we op de schouder van Ireen, deze laatste allround wedstrijden van het seizoen, mochten meerijden.

Het doorzettingsvermogen van Ireen, haar mentaliteit, haar gedrevenheid en haar honger naar topprestaties is voor ons een drijfveer om zakelijk met onze software keer op keer het beste te bieden voor onze klanten. Ireen, van harte gefeliciteerd met je wereldkampioenschap allround!


Publicatiedatum 6 maart 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.