Image
Deel deze
pagina

Inzicht in projectplanning, uren, capaciteit en oplevertijd

Voorkom ontevreden medewerkers en opdrachtgevers met de module Projectenplanning

De module Projectenplanning biedt real-time inzicht in de beschikbare uren en lopende projecten. Hierdoor kunnen nieuwe projecten effectiever ingepland worden; met als resultaat een haalbaar tijdbestek van de uitvoering. Dus voorkom ontevreden medewerkers en opdrachtgevers en geef ze met deze module een nauwkeurig beeld van de werkzaamheden tegenover de beschikbare capaciteit.

Real-time inzicht in beschikbare uren

U hebt meerdere projecten gelijktijdig lopen en deze dienen zoals gewoonlijk in een bepaald tijdsbestek te worden uitgevoerd. Bij het inplannen van een nieuw project is het dus van groot belang dat u inzicht heeft in de beschikbare uren van het benodigde personeel en de status van de lopende projecten.

Het systeem houdt rekening met vakantie, studie of andere
factoren waardoor werknemers niet in te plannen zijn


Projectplanning

De module Projectenplanning maakt dit mogelijk. U kunt zelfs bij het afgeven van een offerte al rekening houden met de beschikbaarheid van voldoende arbeidskrachten. Onderbezetting wordt dan ruim van te voren opgemerkt. Hierdoor geeft u uw opdrachtgever een nauwkeurig beeld van de verwachte oplevertijd. En indien de verwachte oplevertijd niet aansluit op de gewenste oplevertijd, dan kunt u tijdig actie ondernemen door bijvoorbeeld het aannemen van nieuw personeel of het inschakelen van derden. Daarnaast komt door de module ook structurele overcapaciteit aan het licht zodat u kunt overwegen in te krimpen op uw personeelbestand.

Capaciteitsmanagement, begroten en plannen

In Projectenplanning kunt u begroten en plannen. Begroten is alvast capaciteit voor projecten reserveren voor langere termijn. Via de planfunctie kunt u projecttaken inplannen voor uw monteurs of vaklieden. Projectenplanning werkt nauw samen met het Planscherm waarin de planning van monteurs/vaklieden wordt gemaakt. Sterker nog, beide schermen zijn gebaseerd op dezelfde tabel. Wat in het ene scherm gewijzigd wordt, werkt direct door in het andere scherm. Zo beschikt u altijd over de laatste stand van zaken. 

Publicatiedatum 4 maart 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.