Image
Deel deze
pagina

Financieel versus een praktijkgericht ERP systeem

Syntess Software vindt dat de werkprocessen van uw vakmensen de basis moeten vormen!

Eén totaaloplossing waarbij de dagelijkse praktijk zich automatisch vertaalt naar uw financiële administratie. Buitendienstmedewerker of directeur, werkvoorbereider of receptionist, projectleider of financieel expert; met onze software laten wij al uw vakspecialisten op een hoger niveau werken.

Financieel versus praktijkgericht

De meeste ERP-software is vanuit een financiële kern naar de werkvloer ontwikkeld. Producenten kiezen hiervoor om een zo breed mogelijke afzetmarkt te kunnen bedienen. Het zijn algemene softwarepakketten die nauwelijks tot geen branchespecifiek oplossingen bieden en bovendien niet goed aansluiten op de vaardigheden en werkzaamheden van uw personeel. Want door deze benadering worden uw medewerkers op de werkvloer of in de buitendienst belast met allerlei financiële werkprocessen. Taken die eigenlijk horen bij de werkzaamheden van een financieel medewerker.

Afgestemd op uw vakmensen

Syntess Software vindt dat de werkprocessen van uw vakmensen de basis moeten vormen voor goede ERP software. Alleen dan kun je een softwarepakket ontwikkelen dat alle functionaliteiten biedt die nodig zijn voor de automatisering van specifieke bedrijfsprocessen. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers, gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens en waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt naar uw financiële administratie. Een pakket waarmee zelfs de strengste accountants tevreden zijn. Vanuit deze visie ontwikkelden wij ons softwarepakket Syntess Atrium. Een pakket dat zeer geschikt is voor uiteenlopende project- en servicegerichte organisaties. 

Installatiebedrijven De installatiebranche is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen.

Bouwbedrijven Syntess Atrium biedt bouwbedrijven een krachtige ruggengraat om te kunnen concurreren binnen de bouwkolom. Zo min mogelijk administratieve handelingen met een zo hoog mogelijk resultaat!

Nautische bedrijven De Nautische sector houdt zich bezig met projectmatig werk afgewisseld met service en onderhoud aan vaartuigen. Zeker de bouw van jachten is een specialiteit met zeer veelzijdige werkzaamheden. Syntess Atrium is afgestemd op de Nautische sector.

Reparatiebedrijven Reparatiebedrijven zijn er in alle soorten en maten, maar ze een ding gemeen. Er wordt een storing gemeld, een monteur wordt gepland, deze gaat op pad en repareert het object en verbruikt materiaal en spendeert tijd. Een werkbon vormt het begeleidende document dat meestal in een factuur resulteert en een financiële administratie.

Onderhoudsbedrijven Bij onderhoudsbedrijven is er sprake van een apparaat/installatie/object waar een monteur werkzaamheden aan moet verrichten. Monteurs worden gepland, het begeleidende document betreft een werkbon die uiteindelijk in de ERP database beschikbaar dient te komen voor facturering, nacalculatie en historie.

Machine- en installatiebouwDe branche van installatie- en machinebouw is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen.

Publicatiedatum 22 februari 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.