Image
Deel deze
pagina

Feedbacksessie juli: BIM

BIM in Syntess Atrium

Wij organiseren feedbacksessies met onze klanten. Tijdens een feedbacksessie nemen we een specifiek Syntess-product of een trend onder de loep en wisselen we ideeën en ervaringen uit met onze gebruikers om te kijken of er optimalisatiemogelijkheden zijn.

Sessie juli: BIM

6 juli vindt er in samenwerking met onze partner Stabiplan een feedbacksessie plaats over BIM en de positionering hiervan in Syntess Atrium. Een samenvatting van de bevindingen van deze sessie zullen t.z.t. gepubliceerd worden op MijnSyntess en op onze website.

Na de zomer worden er weer nieuwe sessies gepland. Alvast een klein tipje van de sluier: de eerstvolgende sessie zal gaan over IoT. We houden u op de hoogte!

Publicatiedatum 21 juni 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.