Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Feedbacksessie juli: BIM

BIM in Syntess Atrium

Wij organiseren feedbacksessies met onze klanten. Tijdens een feedbacksessie nemen we een specifiek Syntess-product of een trend onder de loep en wisselen we ideeën en ervaringen uit met onze gebruikers om te kijken of er optimalisatiemogelijkheden zijn.

Sessie juli: BIM

6 juli vindt er in samenwerking met onze partner Stabiplan een feedbacksessie plaats over BIM en de positionering hiervan in Syntess Atrium. Een samenvatting van de bevindingen van deze sessie zullen t.z.t. gepubliceerd worden op MijnSyntess en op onze website.

Na de zomer worden er weer nieuwe sessies gepland. Alvast een klein tipje van de sluier: de eerstvolgende sessie zal gaan over IoT. We houden u op de hoogte!

Publicatiedatum 21 juni 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven