Image
Deel deze
pagina

Wijziging bij Syntess Software-partner: ZET solutions heet voortaan UnifiedPost

ZET solutions is sinds begin december 2015 onderdeel van de UnifiedPost Group. UnifiedPost is een grote speler in de Benelux op het gebied van elektronische documentverwerking, betaalfuncties en e-identity oplossingen. Met deze overname werd een solide basis gelegd voor de verdere toekomstige groei en uitbreiding van de diensten van ZET solutions. Vanaf heden gaat ook de naam ZET solutions verdwijnen en gaan ze verder onder de naam UnifiedPost B.V. IBAN, BTW- en KvK nummer blijven ongewijzigd. Ook de productnamen: Z login, Z factuur, AgroBox en UPconstruct blijven bestaan. Ga voor meer informatie naar de website: www.unifiedpost.com.

Publicatiedatum 14 februari 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.