Image
Deel deze
pagina

Eén ERP softwarepakket voor al uw bedrijfsprocessen

Van MJOP t/m financiële dashboards, van digitale werkbonnen t/m projecthistorie...

Het lijkt misschien onmogelijk, maar Syntess Atrium biedt alles voor project- en servicegerichte bedrijven in één softwarepakket, voor elke bedrijfsgrootte. Praktijkgerichte software voor project- en servicegerichte bedrijven die vooruit willen. Optimaal afgestemd op de daadwerkelijke situatie binnen uw bedrijf en zo flexibel dat het zelfs met u meegroeit of -krimpt.

Binnen Syntess Atrium kennen we verschillende edities: Alle software voor binnen- en buitendienst is en wordt ontwikkeld door onze eigen organisatie.

Atrium Business (2 - 10 fte)

Ons basispakket bestaat uit de onderdelen: Artikelbeheer, Relatiebeheer, Brieven, Offertes en Verkoopfacturen en een Rapportgenerator. Dit pakket is uitbreidbaar met tal van modules zoals: Financiële administratie, Werkbonnen, Uren, etc.

Atrium Professional (5 - 100 fte)

De softwareoplossing voor uw gehele bedrijfsvoering. Van Meer Jaren Onderhouds Prognoses (mjop) t/m uitgebreide Financiële dashboards en van Digitale Werkbonnen t/m Projecthistorie: Atrium Professional biedt het u allemaal. Ook kunt u het aantal gelijktijdige gebruikers samenstellen.

Atrium Enterprise (100 + fte)

Hoofd- en subadministratie zijn volledig geïntegreerd. Hierdoor worden uw onderhandenwerk en waarde voorraad gejournaliseerd naar het grootboek.


Syntess Atrium ERP Totaalpakket

Afbeelding: Productschema Syntess Atrium


Publicatiedatum 18 januari 2017

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.