Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Venlo | 7 juni | Verdiepingssessie Syntess Software en Technische Unie

Procesoptimalisatie door elektronische gegevensuitwisseling volledig te benutten

Evenementinformatie

van 7 juni 2018 (15:00)

tot 7 juni 2018 (18:00)

Plaats Technische Unie | Alerbeemdweg 25 | Venlo

De technologie staat niet stil. Hetzelfde geldt voor uw bedrijf. De markt vraagt steeds meer van u en u bent altijd op zoek naar de beste oplossing. Maar wat als u die oplossing al in huis heeft?

Bekijk hier het fimpje van P. Jansen Installatietechniek over de voordelen van S2S tussen Syntess Atrium en de Technische Unie. Tijdens het event van de Technische Unie op 7 juni organiseert Syntess Software de verdiepingssessie ‘Blijf bij de les met Syntess Atrium’. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten wij u zien welke beproefde functionaliteiten Syntess Software u reeds biedt om uw processen verder te optimaliseren. Bijvoorbeeld onze System to System-koppeling (S2S) in samenwerking met de Technische Unie. Zo houdt u kostbare tijd over voor andere zaken.

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 7 juni
Locatie: Verkoopkantoor Technische Unie Venlo
Adres: Alerbeemdweg 25

Programma

15.00 - 17.00 uur: Plenair programma
17.00 - 18.00 uur: Diner (optioneel)

Registreren
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven