Image
Deel deze
pagina

Syntess Seminar | Kerkdriel Restaurant Dukdalf | 7 juni 2024

Ervaar live de voordelen van onze cloudapplicaties

Evenementinformatie

van 7 juni 2024 (12:30)

tot 7 juni 2024 (16:00)

Plaats Restaurant Dukdalf, Kerkdriel

Syntess Software ontdekken met direct uitzicht op de haven van Kerkdriel, midden in recreatiegebied De Zandmeren? Lees dan snel verder en kom naar ons seminar in restaurant Dukdalf en ontdek hoe u het maximale kunt halen uit de kantoor en buitendienstautomatisering! Graag adviseren wij u op een laagdrempelige en ontspannen wijze over bestaande en nieuwe functionaliteit van onze bedrijfssoftware Syntess Atrium.

Kom op vrijdag 7 juni van 12.30 tot 16.00 uur (start seminar 13.00 uur) naar ons seminar in restaurant Dukdalf en ervaar geheel vrijblijvend de voordelen van onze cloudapplicaties; een groot succes al voor meer dan 70% van onze klanten. Het thema van het Seminar is "cloudoplossingen": We starten met Web-Projecten als nieuwste oplossing. De hoofdpresentatie betreft Web-Werkbon, Web-Uren, Internetplannen en het Klantportal. In de vorm van een live presentatie krijgt u een goed beeld van de huidige mogelijkheden. In de pauzes tussen de presentaties heeft u de tijd de informatie goed te verwerken en vragen te stellen.

Kom naar ons seminar in restaurant Dukdalf en ontdek hoe u het maximale kunt halen uit de kantoor en buitendienstautomatisering!

Onze cloudoplossingen op een rij

  • Web-Werkbon in de Cloud | Direct inzichtelijke digitale werkbonnen
  • Klantenservice in de Cloud | Een digitaal service portaal (klantportal) voor uw relaties
  • Internetplannen in de Cloud | Flexibel onderhoudsbezoeken afspreken
  • Web-Projecten in de Cloud | Powertool voor projectleiders en projectmonteurs
  • Web-acties in de cloud | Altijd en overal inzicht in uw acties en taken

Aanmelden voor het seminar

Zowel klanten als (nog) niet-gebruikers van onze software zijn van harte welkom. Collega installateur nieuwsgierig? Meldt u zich dan samen aan. Deelname is gratis en verplicht tot niets. Aanmelden kan tot en met 31 mei, dus reserveer snel!

Let op: U kunt zich per organisatie aanmelden voor maximaal 2 deelnemers. Indien u met meer deelnemers wenst te komen, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via 088 40 80 410.

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.