Image
Deel deze
pagina

Insight DICO - Digitaal gegevens uitwisselen in de praktijk

Online seminar over gegevensuitwisseling van werkbonnen tussen opdrachtgever en installateur

Evenementinformatie

van 30 juni 2022 (13:55)

tot 30 juni 2022 (14:40)

Plaats Online evenment

Algemene informatie

Donderdag 30 juni 2022 organiseert Ketenstandaard de eerste InSight DICO Dag. Een online evenement, vol met seminars van implemantatiepartners. Je leert onder meer hoe de implementatie van de DICO standaard verloopt, wat allemaal bij komt kijken en wat het jou uiteindelijk oplevert.

Maak je al gebruik van de standaard, geen probleem! Er komen genoeg onderwerpen voorbij die ook voor jouw bedrijf interessant zijn.

Seminar Syntess Software

Van 13:55 tot 14:40 laten wij de mogelijkheden van Syntess Atrium en de DICO-koppeling zien. De laatste ontwikkelingen omtrent de gegevensuitwisseling van werkbonnen voor regiewerk en onderhoudswerk tussen opdrachtgever en installateur.

Deelname is gratis. Je moet je alleen wel even registreren voor het evenement.

Registreren
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.