Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

GelreDome | 5 juli | Seminar Digitaal Werken (VOL)

Ervaar live de voordelen van digitaal werken in het GelreDome (Vitesse)

Evenementinformatie

van 5 juli 2017 (12:30)

tot 5 juli 2017 (16:00)

Plaats GelreDome | Batavierenweg 25 | Arnhem

Let op: In de papieren uitnodiging voor dit evenement stond donderdag 5 juli vermeld. Dit moet uiteraard woensdag zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Kom op woensdag 5 juli van 12.30 tot 16.00 uur naar het Syntess Seminar in het GelreDome en ervaar geheel vrijblijvend de voordelen van efficiënt, digitaal werken waarbij de digitale werkbon, internetplannen en het klantenportaal centraal staan. Aansluitend kunt u deelnemen aan een rondleiding door het stadion.

  • Live presentatie
  • Efficiënter werken door internetplannen en het klantenportaal
  • De digitale werkbon versus de papieren werkbon
  • Tips en trucs

Aanmelden voor het seminar (VOL)

Let op: U kunt zich alleen nog aanmelden via onderstaand formulier voor de reservelijst. Indien er plekken vrijkomen dan wordt u automatisch op de hoogte gebracht.

Bezoek vrijblijvend ons seminar in het GelreDome op woensdag 5 juli a.s. en ervaar de voordelen van efficiënt, digitaal werken waarbij de digitale werkbon, internetplannen en het klantenportaal centraal staan. Zowel klanten als (nog) niet-gebruikers van onze software zijn van harte welkom. En wilt u een geïnteresseerde zakelijke relatie meenemen (bijv. uw aannemer, installateur of onderhoudsbedrijf)? Ook geen probleem. Geef dit en het aantal personen door via het aanmeldformulier. Deelname is gratis en verplicht u tot niets. Let op: De door Syntess georganiseerde seminars zijn exclusief bedoeld voor (mogelijke) eindgebruikers in onze doelgroepen.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor dit evenement. 

v
+
-
*
Het laatste nieuws van Syntess Software | ERP voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready