Image
Deel deze
pagina

Efficiënter werken door automatisering van uw bestelproces

Dé optimale afstemming tussen Syntess Software en groothandel Oosterberg

Evenementinformatie

van 27 september 2018 (16:45)

tot 27 september 2018 (20:00)

Plaats Groothandel Oosterberg | Lumièrestraat 1-1 | Ede

Iedereen wil efficiënter werken. Toch doen we vaak nog veel repeterend en tijdrovend administratief werk. Bijvoorbeeld in het bestelproces. Onnodig, want door slimme en goed ingerichte software die voldoet aan de Ketenstandaard te gebruiken kunt u veel van deze werkzaamheden gedeeltelijk of zelfs geheel automatiseren. Bent u Syntess Atrium-gebruiker? Dan hebt u de basis hiervoor zelfs al in huis!

Tijdens het event van Oosterberg op 27 september 2018 kunt u in de sessie 'Ontzorgen met Syntess Atrium', live de voordelen ervaren van elektronische gegevensuitwisseling tussen Syntess Atrium en Groothandel Oosterberg. In deze sessie laten we u aan de hand van praktijkvoorbeelden de optimalisatie mogelijkheden zien voor uw bestelproces binnen Syntess Atrium d.m.v. Elektronische Gegevensuitwisseling met Oosterberg. Aan bod komen de volgende beproefde functionaliteiten:Artikelconversie en deeplinken 

Met ons conversieprogramma en de deeplink-functie kunt u gemakkelijk uw artikel- en prijsinformatie (eventueel met inkoopcondities) van Oosterberg in Syntess Atrium inlezen en gebruiken.

  

Artikelen selecteren en inlezen met webselectie 

Via de website van Oosterberg kunt u artikelen selecteren en met een druk op de knop overnemen in Syntess Atrium. Handig voor direct gebruik bij het calculeren en offreren. 

   

Elektronisch bestellen, beschikbaarheid en pakbon 

Via Syntess Atrium kunt u de bestellingen digitaal versturen en direct de beschikbaarheid van materialen opvragen. De elektronische pakbon geeft u inzicht in de (te) ontvangen goederen en maakt het inboeken ervan makkelijker. 

   

Inkoopfactuur automatisch inlezen en inboeken 

Met deze functie kunt u de ontvangen inkoopfacturen inlezen en inboeken in Syntess Atrium. Het resultaat is minder (invoer)fouten en tijdswinst door een snellere verwerking van de gegevens.


Programma

16.45 - 17.00 uurOntvangst met koffie/thee
17.00 - 18.00 uur Uitleg website Oosterberg en digitale mogelijkheden
18.00 - 19.00 uurWarm buffet
19.00 - 20.00 uurSessie 'Ontzorgen met Syntess Atrium' 
20.00 uurVragen en einde


Aanmelden voor het event

U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Zowel klanten als (nog) niet-gebruikers van onze software zijn van harte welkom.

Registreren
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.