Image
Deel deze
pagina

BIM LIVE SUM | 30 oktober | WTC Rotterdam

Syntess Software presenteert: BIM als tool voor efficiëntere Projectenplanning en MJOP

Evenementinformatie

van 30 oktober 2018 (11:30)

tot 30 oktober 2018 (17:00)

Plaats WTC | Beursplein 37 | Rotterdam

Op 30 oktober vindt u ons tussen 11.30 en 17.00 uur op de BIM LIVE SUM in het WTC Rotterdam. Hét event voor iedereen die up to date wil blijven op het gebied van BIM, georganiseerd door onze partner Stabiplan. Of u nu BIM-beginner bent of BIM-expert: in 1 middag wordt u kosteloos* bijgepraat over trends en ontwikkelingen aan de hand van inspirerende presentaties en aansprekende praktijkcases en bent u BIM-ready.

Sessie Syntess Software: BIM als tool voor efficiëntere Projectenplanning en MJOP

Syntess Software is natuurlijk ook van de partij, want de data uit het BIM-model kunt u direct hergebruiken in onze ERP-software Syntess Atrium. Data overtypen behoort tot het verleden en u kunt een vliegende start maken met uw calculatie, werkvoorbereiding, projectenplanning, serviceadministratie, etc. En voor de (middel)lange termijn kunt u de data hergebruiken in uw Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Hiermee voldoet u aan de toenemende eis van opdrachtgevers om inzicht te verkrijgen in toekomstige onderhoudskosten, planning en kwaliteit van de installaties en kunt u zich onderscheiden ten opzicht van vakgenoten.

Programma
11.30 uur: Inloop met lunch
12.30 uur: Start plenaire programma
13.40 uur: Subsessies ronde 1
14.35 uur: Subsessies ronde 2 (o.a. Syntess-sessie)
15.30 uur: Subsessies ronde 3 (o.a. Syntess-sessie)
16.15 uur: Netwerkborrel

* Deelname is kosteloos, maar een ticket is € 195,- waard. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet kunnen komen, geef dit dan tijdig door aan Stabiplan. Bij niet of niet tijdig afmelden zien zij zich genoodzaakt de waarde van het ticket in rekening te brengen.


Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.