Image
Deel deze
pagina

Security Cafe 2019 - Innovaties van morgen

Evenementinformatie

van 23 mei 2019 (13:30)

tot 23 mei 2019 (20:00)

Plaats Hart van Holland | Berencamperweg 12 | Nijkerk

Op donderdag 23 mei vindt u ons tussen 13.30 en 20.00 uur op alweer de 2e editie van het Security Café in Nijkerk. Een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals uit de security en IT-markt. Op deze dag wordt u bijgepraat over de trends, producten en ontwikkelingen oftewel: de innovaties van morgen.

Dagvoorzitter Ben van der Burg en andere toonaangevende sprekers zoals Richard van Hooijdonk (trends) en Marco Corradin (dark web) delen hun visie op de industrie en de kansen van morgen. Daarnaast kunt u onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met een keur aan producten en leveranciers.

Digitalisering van werk- en serviceprocessen levert rendement en efficiency op

Syntess Software is natuurlijk ook van de partij. Steeds meer bedrijven zien in dat het digitaliseren van werk- en serviceprocessen met onze complete businesssoftware Syntess Atrium rendement en efficiency oplevert. Bedrijven als Verweij, Van den Buijs, Voskamp Deurtechniek en nog veel meer. Bezoek ons op 23 mei tijdens het Security Café en we vertellen u graag hoe. Zowel klanten als (nog)niet gebruikers van onze software zijn van harte welkom. Deelname is gratis en verplicht u tot niets.

Ga voor het hele programma en aanmelden naar www.securitycafe.nlContact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software