Image
Deel deze
pagina

VSK Jaarbeurs Utrecht

Dart tegen Vincent van der Voort en win een gepersonaliseerde dartset

Evenementinformatie

van 4 februari 2020 (10:00)

tot 7 februari 2020 (17:00)

Plaats Jaarbeurs Utrecht

Van 4 t/m 7 februari 2020 staat Syntess Software weer op de VSK, Jaarbeurs Utrecht, hal 10, standnummer C011. Het thema van deze editie is ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Deze transitie kost tijd en energie. Als softwareontwikkelaar automatiseren we met onze software uw bedrijfsprocessen, zodat installateurs zich kunnen focussen op hun kerntaken en doelen.

Openingstijden

  • Dinsdag 4 feb: 09.30 - 17.30 
  • Woensdag 5 feb: 09.30 - 17.30
  • Donderdag 6 feb: 09.30 - 20.30
  • Vrijdag 7 feb: 09.30 - 17.00 (GEEN SYNTESS SOFTWARE DARTS CUP)

Dart tegen Vincent van der Voort tijdens de VSK 2020

Syntess Sofware daagt u van 4 t/m 6 februari tijdens de VSK 2020 uit om een pijltje te gooien in de Syntess Software Darts Cup. Neem het namens uw bedrijf op tegen andere installateurs. Het maakt niet uit of u veel ervaring heeft. Met de juiste focus bereikt u veel en bovendien maakt u kans op mooie prijzen en kunt u het opnemen tegen Vincent van der Voort.

Gehost door Mastercaller Jacques Nieuwlaat

Het evenement wordt gehost door Jacques Nieuwlaat. Jacques behoort tot een van de bekendste verslaggevers, commentators en Mastercallers in de dartswereld. Met de bijnaam “The Human Calculator” weet hij vele (inter)nationale dartevenementen van commentaar te voorzien.

Neem het op tegen Vincent van der Voort en win een gepersonaliseerde dartset voor uw bedrijf.

Behoort u tot de 5 beste spelers van de dag? Dan speelt u tussen 14:00 en 15:30 in de finale en is niemand minder dan de befaamde Vincent van der Voort uw tegenstander. Iedere dag maakt u kans op een complete dartset voor uw bedrijf. Leuk voor in de bedrijfskantine!

Speeldata en tijden

Ervaring of geen ervaring, het maakt niet uit. Kom naar onze stand en doe mee. U kunt dagelijks tussen 12:00 en 14:00 meedoen door u bij onze stand aan te melden. 

Dinsdag 4 feb: 12:00-14:00
Woensdag 5 feb: 12:00-14:00
Donderdag 6 feb: 12:00-14:00
Vrijdag 7 feb: GEEN SYNTESS SOFTWARE DARTS CUP

De finales vinden op deze dagen plaats tussen 14:00 en 15:30.

Wilt u op de hoogte blijven van de Syntess Software Darts Cup, hou ons in de gaten via LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Tot ziens op de VSK 2020 en Let’s play darts!

Vraag gratis toegangskaarten aan

Toegang tot VSK 2020 is gratis na registratie. U kunt zich via onderstaande knop via Syntess registreren. Het invullen van de registratiemodule neemt enkele minuten in beslag. U ontvangt per email een bevestiging.


VSK 2020 | Midden in de toekomst
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software