Image
Deel deze
pagina

Henk en Fred Elektrobeurs 2024

Syntess Software praat u bij over de nieuwste (software)ontwikkelingen

Evenementinformatie

van 17 september 2024 (10:00)

tot 19 september 2024 (16:00)

Plaats Expo Houten

Op 17 t/m 19 september staat Syntess Software op de Henk & Fred elektrobeurs. De plek waar je alles vindt over schakelmateriaal, laadpalen, verlichting, groepenkasten, (brand)veiligheid, gereedschap, kabels en domotica. Maar ook over warmtepompen, infraroodverwarming en batterijopslag. Tijdens deze beurs praten we u bij over onze nieuwste (product)ontwikkelingen.

Dus is uw onderneming toe aan een nieuwe stap en wilt u het maximale halen uit de kantoor en buitendienstautomatisering? Graag adviseren wij u tijdens de beurs op een laagdrempelige en ontspannen wijze over bestaande en nieuwe functionaliteit van onze bedrijfssoftware Syntess Atrium.

Openingstijden

  • Dinsdag 17 september 10.00 uur tot 18.00 uur 
  • Woensdag 18 september 10.00 uur tot 21.00 uur 
  • Donderdag 19 september 10.00 uur tot 18.00 uur
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.