Image
Deel deze
pagina

Elektro- en Installatievakbeurs Hardenberg

Evenementinformatie

van 10 september 2019 (13:00)

tot 12 september 2019 (21:00)

Plaats Energieweg 2 | Evenementenhal Hardenberg

Van 10 t/m 12 september staat Syntess Software op de Elektro- en Installatievakbeurs Hardenberg/ Week van de Installateur. U vind ons op standnummer 525. Tijdens deze beurs praten we u bij over onze nieuwste (product)ontwikkelingen. Hierbij staan kostenbeheersing en efficiëncy door middel van automatisering centraal.

Op de beurs staat het onderdeel buitendienstautomatisering centraal met daarnaast veel aandacht voor het volledig geïntegreerde ERP pakket Syntess Atrium. Ook zal aandacht geschonken worden aan alle webapps zoals de digitale werkbon, het klantenportal, urenapp, relatieapp en een mobiel actiesysteem. 

Aanmelden kan via mijn.evenementenhal.nl met registratiecode 61925009.

Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software