Image
Deel deze
pagina

Elektro- en Installatievakbeurs Gorinchem

Evenementinformatie

van 14 mei 2019 (13:00)

tot 16 mei 2019 (21:00)

Plaats Franklinweg 2 | Gorinchem

Van 14 t/m 16 mei vind u ons op de Elektro- en Installatievakbeurs Gorinchem/ Week van de Installateur op standnummer D102. Tijdens deze beurs praten we u bij over onze nieuwste (product)ontwikkelingen. Hierbij staan kostenbeheersing en efficiëncy door middel van automatisering centraal.

Op de beurs staat het onderdeel buitendienstautomatisering centraal met daarnaast veel aandacht voor het volledig geïntegreerde ERP pakket Syntess Atrium. Ook zal aandacht geschonken worden aan alle webapps zoals de digitale werkbon, het klantenportal, urenapp, relatieapp en een mobiel actiesysteem.


Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software