Image
Deel deze
pagina

Congres Ketenstandaard 2023: Van idee tot bouwwerkdossier

Evenementinformatie

van 23 maart 2023 (08:30)

tot 23 maart 2023 (18:07)

Plaats Hart van Holland | Berencamperweg 12 | Nijkerk

Ketensamenwerking van fabrikant tot gebruiker

Het Ketenstandaard Congres is hét event waar de hele bouw- en technieksector zich verzamelt om te discussiëren over het huidige politieke klimaat en de maatschappelijke thema’s die van invloed zijn op de sector. Een tweejaarlijkse happening waar bouwprofessionals uit het hele land samenkomen om kennis over digitalisering en standaardisatie op te doen en te delen.

Sessie Syntess Software: Gegevensuitwisseling in het onderhoudsproces tussen opdrachtgever en installateur

Syntess Software is natuurlijk ook van de partij. Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelen en toepassen van branchestandaards en ondersteunen deze ook in onze software. Standaardisatie leidt immers tot faalkostenreductie en aanzienlijke besparingen in de keten. In onze sessie om 12:15 uur vertellen we graag hoe met Syntess Atrium onderhoudsopdrachten van de woningcorporatie snel en foutloos verwerken met behulp van de ketenstandaarden. Natuurlijk zijn we ook te vinden op de informatiemarkt.

 

Aanmelden

Fijn dat u naar het Ketenstandaard Congres wilt komen. Via onderstaande knop gaat u naar het aanmeldformulier op de website van het Ketenstandaard congres.

Seminars en evenementen

Kijk in het onderstaande overzicht voor een evenement bij u in de buurt.

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.