Image
Deel deze
pagina

De keuze voor het automatiseren van de technische buitendienst

Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing

In de markt is een duidelijke trend waar te nemen dat bedrijven steeds meer aandacht hebben voor de automatisering van hun technische buitendienst. De twee belangrijkste redenen hiervoor zijn: Een eis van opdrachtgevers en het streven naar meer efficiency en flexibiliteit.

Een eis van opdrachtgevers

Door toenemende behoefte aan controle en sturing stellen opdrachtgevers simpelweg de eis om real time inzicht te hebben in lopende en uitgevoerde werkzaamheden, de bijbehorende bonnen en kosten. De keuze valt ook meer en meer op bedrijven die aan deze eisen kunnen voldoen.

Meer efficiency en flexibiliteit

De andere reden is dat bedrijven zelf inzien dat door de buitendienst te automatiseren er veel meer grip komt op de efficiency van de dagelijkse werkzaamheden. De flexibiliteit en planningskracht nemen toe en uiteindelijk bespaart deze verbetering eenvoudigweg op kosten. U voorkomt o.a. het handmatig, en daarmee foutgevoelig, overtypen van werkbon informatie zoals verbruikt materiaal en uren.

Ik wil mijn buitendienst automatiseren! Hoe nu verder?

Om succesvol uw buitendienst te automatiseren moet u eerst goed nadenken over de gevolgen voor de inrichting en verwerking van uw bedrijfsprocessen, de inzet en capaciteit van uw personeel, het draagvlak en de bijkomende risico's en valkuilen. Daarom beantwoordt deze whitepaper 4 belangrijke vragen die de eerste stappen vormen naar een goede beslissing en succesvolle buitendienstautomatisering:

  1. Waar moet mijn ERP kantoorautomatisering aan voldoen?
  2. Wordt het een kostbare zaak, al die apparatuur voor de buitendienst?
  3. Hoe krijg ik mijn buitendienst enthousiast voor een digitaal systeem?
  4. Wat betekent deze stap voor mijn administratieve organisatie?
Download de gratis whitepaper

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u direct de whitepaper naar het opgegeven e-mailadres. Lees voordat u het formulier invult de Syntess privacyverklaring.

v
Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.